tentenverhuur omgeving maastricht

Published Apr 19, 22
3 min read

partytent huren mechelen

Maar vaak zie je hem ook verschijnen bij bezoekers van festivals. Waarom? Omdat deze tenten vrij goedkoop zijn in de winkel en ze zijn niet heel lastig om op te zetten. Doordat de prijs zo laag is in de winkels, heb je vaak te maken met iets dunnere en buigzamere buizen.

U wenst een tent te huren?

Address: Klinkaardstraat 210 2950 Kapellen Belgium
Phone: +32 3 313 86 23
Email: info@altirotenten.be
Stretchtent

Vaak worden deze tenten dan ook eenmalig gebruikt door festivalgebruikers en daar achtergelaten of gelijk daarna weggegooid. Onze tenten zijn een stuk steviger en worden minder vaak gebruikt door festival bezoekers, dit komt ook doordat er wordt geacht dat mensen zuinig met onze spullen omgaan. tentenverhuur lochristi. Maar als je op zoek bent naar een goedkope oplossing om een feestje te vieren of wat beschutting op een festival? Dan is deze tent dé optie.

De pagodetent is ten opzichte van de “gewone” partytent een stuk robuuster en dus sterker maar ook chiquer. De ramen in de wanden beschikken over een ruit met aan de bovenkant een ronde zijde en het dak van de pagodetent loopt naar 1 punt (tentenverhuur lochristi). Al met al oogt een pagodetent daarom een stuk imposanter (Stretchtent huren).

De tent geeft door zijn vorm namelijk sfeer mee en ze zijn stevig waardoor ook veiligheid gewaarborgd kan worden tijdens het festival. tentenverhuur lochristi (stretchtent huren goedkoop). Onze pagodetenten zijn bijvoorbeeld ook brandwerend. Houd er wel rekening mee dat ze duurder zijn in aanschaf door het polyester dak en het stalenframe. Het is dan ook slimmer om als organisatie deze tenten te huren.

Heb je als evenementorganisator of festivalbezoeker te maken met een tijdelijk of rondtrekkend festival. Dan is het handig als je jouw partytent makkelijk en snel kan op- en afbouwen. Je ziet vaak dat bijvoorbeeld bij sporten een easy up tent wordt gebruikt. Sportevenementen verplaatsen zich vaak van dag tot dag (tentenverhuur lochristi).Denk bijvoorbeeld aan de rallysport of de wielersport. Het voordeel van een easy up tent is dat hij snel en makkelijk te bouwen is - stretchtent kopen prijs. Het dak zit vast aan het frame en kan je eenvoudig uitvouwen - tentenverhuur lochristi. Vervolgens hang je de wanden op aan het frame. Het nadeel en voordeel van een easy up tent is dat hij vrij licht is.Heb je een bij een evenement garantie van veiligheid nodig in verband met bijvoorbeeld zwaar weer, dan is de easy up tent niet aan te raden. Heb je gewoon wat beschutting nodig tegen een goed zonnetje en wat miezer? Dan is de easy up tent een prima evenementen tent! (tentenverhuur lochristi).Een vakwerktent is een multifunctionele tent met een authentiek gevoel. Met een opbouw uit houten spanten en de mogelijkheid om te verdelen in vakken, maken wij evenementen tenten en festivaltenten geschikt voor alle gelegenheden en elk evenement. Geheel naar jouw wensen en voorkeuren bestaat de mogelijkheid om de tent zelf samen te stellen voor bijvoorbeeld: bruiloften, diners, festivals, een zakelijk evenement of andere speciale gelegenheden.

tentenverhuur van der aalst

Door het gebruik van hout voelt deze tent warm en sfeervol aan. De spanten zijn geïnspireerd op de veelgebruikte constructie in oude huizen en herkenbaar voor iedereen - tentenverhuur lochristi. Combineer dit met onze houten wanden en vloer en je hebt direct warmte en sfeer op jouw evenement (tentenverhuur lochristi). Onze tenten zijn opgebouwd uit vakken van 3x3 meter en we kunnen alle kanten op.

Je bent vrij in het kiezen van de grootte of vorm, we kunnen de benodigde tenten dan ook in één keer leveren. tentenverhuur lochristi. De standaard opties in kleur voor de buitenkant zijn groen, blauw en rood. Mocht je dit anders willen, horen we het graag. Welke tent dan ook. Het kleur dak stemmen we af in combinatie met jouw gekozen kleur.

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Zonder Dj

Published Aug 30, 23
8 min read

Prijzen Dj Bruiloft

Published Aug 12, 23
5 min read

Dj Zwolle Bruiloft

Published Aug 08, 23
8 min read