tentenverhuur beerse

Published Apr 04, 22
7 min read

tentenverhuur verkoyenEen tent huren is de perfecte manier om je gasten te beschermen tegen het weer, ongeacht het soort feest je geeft. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, barbecue of teambuildingsactiviteit, een tent zorgt er voor dat je gasten zich meer op het gemak gaan voelen. Ook jij zult relaxter zijn, omdat het organiseerwerk onbewust gemakkelijker wordt.

Een partytent is de meerwaarde op je feest Een tent huren is de perfecte manier om je gasten te beschermen tegen het weer, ongeacht het soort feest je geeft. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, barbecue of teambuildingsactiviteit, een tent zorgt er voor dat je gasten zich meer op het gemak gaan voelen.In plaats van je te bekommeren over wat je waar in de tuin gaat plaatsen, kun je simpelweg alles in de tent schikken. Inkleding van de tent De feesttent kun je verfraaien met decoratie naar je eigen smaak. Zo kun je echt de ‘ziel’ leggen in je feestje. Wij hebben enkele mooie lichtslingers, tafelkleden en stoelhoezen in ons aanbod om nog meer sfeer te creëren, maar uiteraard ben je volledig vrij om de tent met eigen accessoires aan te kleden.

Vuurschalen zijn naast een warmtebron ook een mooie eyecatcher. Weet je niet wat te doen, neem dan gerust contact met ons op. Ga je liever online op zoek naar een thema? Op Pinterest of Instagram kun je zeker de nodige inspiratie op doen. Misschien kunnen we wel wat regelen met een partnerfirma! Andere voordelen door het huren van een partytent Een tent biedt ook nog andere voordelen.

Je gasten staan niet her en der verspreid over de tuin, maar dichter bij elkaar. Zo wordt er sneller gekeuveld en zit de juiste stemming er vlug in (tentenverhuur herselt). De feesttent valt ook perfect in te richten als eetruimte. Niet alleen verloopt het opdienen van de maaltijden dan vlotter, het eten wordt ook beschut tegen stof en insecten van buitenaf.Welke afmeting kies ik het best? Als je twijfelt over welke maat je best huurt, kun je altijd ons advies vragen. We staan je graag met raad en daad bij. Voor kleinere feestjes, zoals bbq’s, hebben we de maten 3x3, 3x4,5 of 3x6 beschikbaar. Bij grotere feestjes kunnen 2 tenten eventueel gekoppeld worden om een ruimer oppervlak te overdekken.

Waar leveren we? Onze vestiging is gelegen te Oostende en onze activiteit concentreert zich voornamelijk in Noord en Centraal West-Vlaanderen. De focus wordt gelegd rond de steden Oostende, Brugge, Torhout, Diksmuide en Roeselare. Uiteraard gaan we op aanvraag ook buiten ons 'normaal' gebied. We hanteren zeer eerlijke transportkosten op basis van rijtijd en afstand.

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest? Ondek de Partyboxpakketten: .

tentenverhuur lemmens

Op zoek naar een kwaliteitsvolle pvc partytent, vouwtent, opslagtent,.. tentenverhuur herselt.? Een tent die langer dan 1 jaar meegaat? De tenten die je op onze webshop zal vinden zijn van hoge kwaliteit. De partytenten zijn uiterst geschikt voor zowel een eenmalig opstelling per jaar tot een langdurige opstelling. Naast de partytenten beschikken we ook over een assortiment opslagtenten en vouwtenten.

Of u nu een feest organiseert voor de kleintjes, met uw bedrijf een party organiseert, of met de familie een gezellige dag heeft. tentenverhuur herselt. Iedereen wilt plezier maken! Wij hebben een zeer ruim aanbod waar voor elke leeftijd iets bij zit. Veiligheid staat bij ons ook hoog in het vaandel, dus daar houden we altijd rekening mee.

Naast de springkastelen zijn er ook leuke spellen te spelen met bijzondere luchtkussens, en verhuren wij ook sumopakken (Stretchtent). Dat betekent plezier voor het hele gezin! (tentenverhuur herselt).

Feestverhuur Het is tegenwoordig niet moeilijk om een leuk of apart feest te organiseren. Als u een in de arm neemt, wordt het vanzelf een heel ander soort feest (tentenverhuur herselt). U heeft zelf misschien nog wel ergens een statafel in de berging staan of een partytentje van 3 bij 3 meter.

Dat het daarmee nog niet meteen een knalfuif of feest gaat worden, zal iedereen duidelijk zijn - tentenverhuur herselt. Daar kan, als u er wat geld voor over heeft, van alles aan veranderd worden door de huur van een aantal handige, praktische en of leuke attributen. Welk type feest wilt u hebben Allereerst moet u gaan bepalen wat voor een u voor ogen heeft.

Voor een feest met jongelui is er de mogelijkheid om diverse spellen te huren, variërend van springkussens, een stellage voor spijkerbroekhangen, luchtbuksschieten, kampspelen en nog onvoorstelbaar veel meer spel- en behendigheidsattributen. Mocht u geen grote tuin hebben, dan er zijn al te huur vanaf 3 x 3 meter en die afsluitbaar zijn tegen de wind, beginnen ook al vanaf 3 x 3 meter. tentenverhuur herselt.

De standaard tent heeft een afmeting tot 20 x 5 meter en die kan dan weer gekoppeld worden aan een andere tent met een gootverbinding ertussen. Inrichting tenten De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd om een gehuurde naar uw eigen smaak. Qua meubilair kunt u kiezen uit statafels rond, rechthoekig of met 4 lange zijden in een kruisvorm.

Voor de mensen die het echt sjiek wilen hebben kunnen er over de tafels nog speciale tafelkleden gelegd worden in mooie kleuren. Zelfs echte planten voor de aankleding van een tent of ruimte kunnen gehuurd worden. tentenverhuur herselt. Dit kan variëren van kleine potjes voor op de tafel, tot grote palmen voor in de hoeken - stretchtent huren.

tentenverhuur prijzen

Dit kan ook gebeuren door hier en daar kamerschermen te plaatsen, uiteraard ook weer te huur. Wat betreft zijn er mogelijkheden te over. Van biertaps en koffieperculators tot koelkasten en wijnkoelers, dus ook alles om uw drankjes koel te houden. Heeft u zelf niet voldoende glazen of kopjes, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn.

Bij sommige verhuurders hoeft u niet eens de afwas te doen! Dat wordt voor u gedaan. Voor de sfeer zijn er meestal voldoende met gekleurde lampen voorradig, die naar behoeft aan elkaar geprikt kunnen worden en in geval van een discoparty behoort zelfs een discobal tot de mogelijkheden. Mocht het weer wat fris zijn, dan is er de mogelijkheid tot huur van een convectorkachel of gasheater.U heeft dan in elk geval geen grote afwas en bent u snel klaar met opruimen achteraf. is dikwijls ook te huur. Of het nu gaat om een installatie waar u uw eigen muziek op draait of een complete installatie inclusief een diskjockey, bijna alles is op afspraak mogelijk. Verhuurders werken met allerlei mensen en bedrijven samen om uw feest helemaal compleet en naar uw zin te maken.

U wenst een tent te huren?

Address: Klinkaardstraat 210 2950 Kapellen Belgium
Phone: +32 3 313 86 23
Email: info@altirotenten.be
Stretchtent

Vermoedelijk komt u zo uit op een onvergetelijk feest, waar nog lang over gesproken zal worden. © 2009 - 2022 Berrie_van_mier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat Info, Nu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd. Een kinderfeest is pas echt leuk als er activiteiten bij zijn.

Met st… Als je in de horeca werkt, wil je je werk zo goed mogelijk doen. Want hoe tevredener een gast is over jouw service, de m… .

Dit kan gaan... 9990 Maldegem 050/71 15 57 tag: feesttent huren Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein.

Voorts kan u bij Urbain-AC ook terecht voor het ontwerp van particuliere woningen en handelspanden. 9000 Gent 09/329 04 22 tag: feesttent huren . tentenverhuur herselt.

Zeer uitgebreid assortiment van feestmateriaal te huur in Bornem, Antwerpen. Alles uit eigen stock. Degelijk materiaal en eerlijke prijzen.

tent huren trouwfeest

Partytenten zijn ideaal om te gebruiken bij een tuinfeest of om je tijdens zonnige zomers van voldoende schaduw te voorzien. Bij GAMMA zijn verschillende modellen partytenten verkrijgbaar, van eenvoudige modellen tot aan een luxe partytent. Ook voor de losse zijwand voor de partytent ga je naar GAMMA. Koop bij ons je partytent online of ga naar een van de bouwmarkten.

Dat is extra vervelend wanneer je een groot tuinfeest in de planning hebt. Een partytent met zijwanden houd je gasten warm en droog, helemaal als je er een terrasverwarmer bij plaatst. Je breidt je feesttent heel eenvoudig uit met een losse zijwand voor de partytent. Door de losse zijwand voor de partytent te gebruiken, heb je de mogelijkheid om deze te verwijderen wanneer het weer warmer wordt.

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Zonder Dj

Published Aug 30, 23
8 min read

Prijzen Dj Bruiloft

Published Aug 12, 23
5 min read

Dj Zwolle Bruiloft

Published Aug 08, 23
8 min read